side-area-logo
DESPRE MELINI FRUTTA

MELINI FRUTTA este o companie romaneasca infiintata in anul 2012 specializata in activitatea de vanzare a fructelor in sistem business-to- business.

Pentru a aduce satisfactie consumatorilor am manifestat de-a lungul anilor un caracter dinamic de adaptare la cerintele pietii, venind constant cu produse noi. Produsele noastre provin de la producatori care au o bogata experienta in domeniu: Consorzio Melinda S.c.a., Consorzio La Trentina S.c.c, Bio Südtirol SCA, Opera S.c.a, VOG C.s.a.

Produsele oferite de compania noastra sunt depozitate in spatii frigorifice moderne, asigurand cel mai inalt nivel de prospetime si calitate. Transportul acestora este efectuat la temperatura controlata, nefiind intrerupt lantul frigorific de la furnizori pana la depozitul nostru, fiind atent monitorizat.

Toate produsele noastre respecta normele europene si standardele de calitate, fiind insotite de toate avizele necesare care atesta acest lucru.

Asigurandu-va de calitatea serviciilor si produselor noastre si mentionand faptul ca avem o experienta relevanta in domeniu, putem asigura o colaborare pe termen mediu si lung cu orice retailer care vrea tot ce este mai bun pentru clientii sai.

PREMII